Brielle Beatz

De verkoop van de vierde editie van het lokale Open Air Dance festival Brielle Beatz is al even aan de gang. Na drie successen, heeft de organisatie gekozen deze succesvolle formule voort te zetten en hem zelfs uit te breiden. Dit jaar zal het festival plaats vinden op vrijdag EN Zaterdag 19 & 20 juni 2015 en is daarom omgedoopt tot Brielle Beatz XL. Aan de gebruikelijke zaterdag met een 8-tal top DJ's is nu ook de vrijdagse opwarmer : " De Brielse Borrel" toegevoegd. Deze avond is voorzien van zang acts bandjes en super toffe deejays! We gaan van links naar rechts, en van voor naar achter!!!

Vrijdag 19 juni (18.30 - 00.00h)
Brielse Borrel
De vrijdag line-up met grote namen zoals Red Piano's en Peter Gelderblom, maar ook regionale namen als Karlijn Verhagen en CityFox. (en nog vele anderen!!)

Zaterdag 20 juni (17.00 - 00.00h)
Dancefeest met een 8-tal DJ's
De zaterdag line-up bestaat uit:
Benny Rodrigues, Vato Gonzales & MC Tjen, DJ Dyna, Diaz&Bruno, Ibranovski, Fabrie & Paolo Converse and Max Baasten.

Mede door een drietal prachtige headliners, hoopt de organisatie dat de bezoekers weer net zo enthousiast zijn als de voorgaande jaren.
De line-up is zoals van Brielle Beatz verwacht wordt van hoog nivo.

De kaarten zijn te bestellen via de onderstaande links, en via het verkoopnetwerk van Your Eventz, en via de winkels van Bruna en Primera in Brielle.

http://www.briellebeatz.nl/tickets-bestellen.html

http://www.youreventz.nl

Brielle Beatz is een samenwerkingsverband van:
Hoi4U, LATV4U, Your Eventz, De Hoofdwacht

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Site by Future Forward Brand Newmedia